Kadetky v I. lize doma zvítězily a vedou skupinu

V sobotu 16.2.2013 kadetky TJ Sokol Česká Třebová II. přivítaly na domácím hřišti družstvo z Uherského Hradiště. Byla to utkání o první místo ve skupině a po delší době bylo naše družstvo kompletní.

 

TJ Sokol Česká Třebová II. – TJ Slavia Uherské Hradiště                         3:1 (17,18,-23,19)

První dva sety odehrané v pohodě, našemu družstvu se dařilo ve všech herních činnostech a soupeře jednoznačně přehrávalo. Ve třetím setu dostala příležitost lavička a v koncovce se nepodařilo zakončit několik slibných akcí a soupeř tento set dotáhl do vítězného konce. I tady se projevila stará bolest našeho družstva, spočívající ve větším počtu nevynucených chyb. Do dalšího setu děvčata nastoupila s odhodláním nedovolit uhrát soupeři další set a dovést utkání do pátého zkráceného setu. Zlepšeným výkonem se jim to podařilo a čtvrtý set úspěšnou koncovkou ukončily celé utkání.

 

TJ Sokol Česká Třebová II. – TJ Slavia Uherské Hradiště                       3:1 (12,-22,19,19)

Odpolední zápas se podobal předešlému. První set odehraný v pohodě, ale ve druhém zase velký počet zbytečných chyb, ke kterým se přidal i velký počet zkažených podání a set nemohl skončit jinak než naší prohrou. V dalších dvou setech naše družstvo i díky svým zkušenostem ovládlo hřiště a nedalo soupeři sebemenší šanci na zvrat, když v obou setech si vytvořilo hned od začátku potřebný náskok a ten si udrželo až do konce utkání.

 

V obou utkáních si vysoký standart udržela naše nahrávačka Dvořáková, doplněná výkony ostatních hráček. Škoda jenom některých zbytečných chyb při míčích zadarmo, které kazí celkový herní projev družstva. První utkání s námi odehrála posila z Ústí nad Orlicí Marťa Drymlová, na které byla znát určitá nervozita a nerozehranost po nemoci, ale při její tréninkové píli bude pro toto družstvo přínosem.

 

Za Českou Třebovou hráli: Klára Dvořáková, Linda Horáčková, Kristýna Kopečná, Radka Voclová, Lenka Sedláčková, Nikola Malá, Anna Veselá, Marťa Drymlová.

Trenér: Martin Knížek

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.