VÍTĚZSTVÍ V ANKETĚ O NEJLEPŠÍ SPORTOVNÍ DRUŽSTVO MLÁDEŽE OKRESU

 

MLADÍ VOLEJBALISTÉ POTVRDILI SVOJE ÚSPĚCHY  VÍTĚZSTVÍM V ANKETĚ O NEJLEPŠÍ SPORTOVNÍ DRUŽSTVO MLÁDEŽE OKRESU

V pondělí se konal v kulturním domě v Ústí nad Orlicí již 44. ročník vyhlášení ankety „ nejúspěšnější sportovec okresu Ústí nad Orlicí“.  Náš oddíl, trenéři a hráči byli odměněni za celoroční dlouhodobou dobrou práci s mládeží a získali jsme v této anketě 1.místo  před úspěšnými oddíly z hokejbalu Letohrad, biatlonu Letohrad, atletů Vysoké Mýto a florbalistů orlicko-třebovsko.

Toto ocenění jsme získali za umístění od nejmladších elévů přes mladší, starší žáky hrající republikové soutěže, české poháry (Mistr ČR U13 z Ostravy) až po kadetky, kadety a juniory hrající I.ligu a Český pohár. Nejvyšší umístění 1.místo v této anketě, získal náš oddíl již počtvrté za posledních osm let a za celou jeho historii dokonce 10x jako (Lokomotiva, Sokol a Sokol II)

Tímto je potřeba poděkovat všem mládežnickým trenérům, kteří mají na úspěších našeho oddílu velký podíl – Lubomíru Vašinovi,  Martinovi,  Michalovi  Knížkovým, Miroslavu Štorchovi,  Petrovi Matějkovi,  Aleně Neubauerové a Markovi Olejárovi.  Z devíti vyhlašovaných kategorií byly pouze dvě, kde vyhráli sportovci z České Třebové. Další vítěznou kategorií byla kategorie dorostu, kde obsadil 1.místo Marek Švestka z juda.  Jemu a všem ostatním sportovcům a především třebovákům,  přejeme mnoho dalších úspěchů a přízeň města a sponzorů bez jejichž podpory se dnes nehne ani kolo.

Přehled  našich mládežnických družstev :

Přehazovaná Krajský přebor I.tř. 10 – 12 let   –  1.místo

Přípravka Krajský přebor I.tř. 11-13 let   –  1.místo 2012

U13 projekt barevný minivolejbal  – „ Mistr ČR 2012 “   –   1.místo na turnajích v Brně, Karlových Varech, Praze, Nymburce, Ostravě

Mladší žáci ČP a Krajský přebor I.tř. 12-13 let  –  2x  1.místo

Starší žáci ČP, Mistrovství ČR, Krajský přebor I.tř.  –  14.místo, 14.místo, 3.místo

Kadeti ČP, Krajský přebor I.tř., kvalifikace do extraligy  –   2x 1.místo, 3.místo

Kadetky 1. Liga  –  4.místo

Junioři 1. Liga –  6.místo, 2.místo na mezinárodním turnaji ve Vídni                                                                                                                     

Juniorky  Krajský přebor I.tř.  –  1.místo, 2.místo na mezinárodním turnaji ve Vídni

V reprezentačním kádru pardubického kraje KCM jsou v dívkách Anna Veselá a v chlapcích máme dokonce čtyřnásobné zastoupení Lukáš Vašina, Štěpán Chládek, Adam Král, Martin Blažek.                                                    

                                                                                                                                                                        Za T.J. Sokol II a českotřebovský volejbal Lubomír Vašina

Příspěvek byl publikován v rubrice AKTUALITY a jeho autorem je mirek. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.